רוז’: מסעדת שף ברמת הגולן

מתוך: גלובס

“רוז'”: מסעדת השף שהוקמה על חורבות בית המכס הצרפתי ברמת הגולן, שוכנת במלון פרא היפהפה שקשה לא להישבות בקסמו. שהמסעדה שזורה בו בסינרגיה מושלמת: טכניקות הבישול – צרפתיות, חומרי הגלם – מקומיים, והטעמים פראיים. 

בכניסה למסעדה ניצב טאבון, ממנו יוצאות מנות עונתיות, בעיקר כאלה המבוססות על ירקות – חומר הגלם המועדף על השף, רועי דורי. המסעדה פתוחה לקהל הרחב לארוחות בוקר, צהריים וערב, ומדי רביעי, בערב, עורך בה דורי ארוחות בסגנון “שולחן השף” (Chef table), בהן הוא מארח 6-10 אנשים סביב הבר לתפריט טעימות סגור